Varsak Ruhi Göksoy Ortaokulu

Belgegeçer : 0 242 417 50 85
WEB https://varsakruhigoksoy.meb.k12.tr
Adres : Ayanoğlu Mahallesi 1809 Sk No 15 07210 Kepez/ANTALYA
VİZYON : Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, HERKESİN HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞTIĞI Hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, verilen hizmetlerin sonucunda memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği,okul olarak her yönden tercih edildiği,"YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ"ilkesini benimseyen,öğrencileriyle,öğretmenleriyle ve tüm çalışanlarıyla sevgi tohumlarının ekildiği Varsak Sakarya Ortaokulu´yuz. Kısaca vizyonumuz ve parolamız "Eğitim Sevgiyle Başlar"
MİSYON : Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Varsak Sakarya İlköğretim Okulu bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak yeteneklerini geliştirmek. Öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek.Başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak. Öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:40 - 13:20 13:30 - 19:10
Isınma : Klima
Servis : Okulumuzda özel öğrenci servisleri ile taşıma işleri yapılmaktadır.
Ulaşım : (VF01),(VF02),(VL14),(VL13),(VL13A) Direk hat şehir içi dolmuş ve otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Ayanoğlu Mahallesi 1809. Sk No:15 07210 Kepez/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 11 Km İlçe Merkezi 3 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2021-2022 ve 2022-2023 Eğitim öğretim yılında ERASMUS K210 Projesi uygulanıyor